Dains Case Study

The Space

DAINS ACCOUNTANTS

null

INTERIOR

Colmore Row | Birmingham

Dains needed to create an appearance that was highly professional but that would help them stand-out and get noticed, both at Head Office and other locations.

THE SOLUTION

With an 8-metre wall running through the entire head office space, Icon’s creative team came-up with a 3-dimensional graphic band that utilised a number of substrates and finishes to help give a flat wall some interest.
Utilising the well-established Dains branding, Icon spray-finished some 3D logos to stand out from the wall, and came up with some innovative ways to display Dains business values, mixing them in with historical photos of the area.
Add to this some bespoke Dains wallpaper, attractive lighting canopies and custom reception furniture, a visually stimulating welcoming space for everyone was created.
This creative look has now been rolled-out into more Dains’ offices.

Midlands based accountancy firm, Dains wanted to refresh its Head Office reception area, offices and meeting rooms in one of Birmingham’s most prestigious business locations, then roll-out the re-fit to the rest of its offices.

The brief was to provide fresh, visually interesting features that would bring any flat wall ‘to life’ and work in any of Dains business locations. 

Working with Icon on this project has ensured all aspects of the refurb have been carried out to the highest level of professionalism.
Thank you, and look forward to working with you on the next one!

Kate Martin for DAINS ACCOUNTANTS